Menno Stam & Wilco Terwijn, 2 van de comedians op 4 November Stand-Up Comedy

Eventueel aanmelden voor de wachtlijst kan op telefoonnummer : 06-13870439

Zaterdag 3 november houdt Getupstandup weer een comedie avond bij Café Brakeboer in Medemblik. Aanvang 20.00 uur met weer een heel verrassend aantal comedians. We zullen starten met Raymon Hofkens. Raymon heeft al eens eerder bij ons opgetreden. Christiaan en Katja Heins zijn startende comedians en hebben er veel zin in om in Medemblik te spelen.  De twee toppers van de avond zijn Menno Stam en Wilco Terwijn. Kaarten kunt u bestellen via de site. Kosten 7,50

 

MENNO STAM:

Menno Stam stapte jaren geleden voor het eerst op het stand-up podium. Jarenlang stond hij zich echter af te vragen wat hij daar nu precies moest. Het leverde hem wel zijn comedy motto op:
“Ik ga net zolang dood op het podium tot ik reïncarneer als een goed comedian.”

Na een halve finaleplaats tijdens The Culture Comedy Award in 2004 ging het ineens een stuk harder. Zijn eerste internationale succes behaalde hij in Adelaide en vervolgens viel ook Melbourne als een blok voor zijn charmes. Nu is hijterug en stapt niet langer van het podium af onder begeleiding van ronkende airconditioning maar met daverend applaus.

Als tekstschrijver werkte hij voor diverse TV- programma’s, waaronder De
Nieuwste Show. Ook is Menno vanaf augustus 2008 vast lid van de  Comedy Explosion.

 

WILKO TERWIJN:

Met de Olympische Spelen in Londen en het EK voetbal is 2012 een zeer sportief jaar. Een uitgesproken kans om aan het eind van het jaar de bal eens stevig terug te kaatsen. Na Wilko Terwijn samen met Arie Koomen in 2010 de eindejaars voor BNN verzorgde, heeft hij  de smaak weer te pakken. In zijn Oudejaars Stand-up zal alles in een razend tempo de revue passeren. De financiële rode kaarten van de Grieken, het onsportieve gedrag van de PVV en de schwalbes van ons kabinet worden vakkundig teruggefloten voor het te laat is. Want wie weet krijgen de Maya’s toch gelijk?