Stichting Get Up Stand Up

OVER ONS

Stichting GetUpStandUp organiseert al ruim 15 jaar comedy in Medemblik. Hoe leuk is dat! Get up Stand up is een stichting welke is ontstaan uit een groep vrienden die tijdens het Rondom weekend in Medemblik verantwoordelijk waren voor het stadscabaret. Toen ze daarmee stopten vonden ze het tijd om iets anders te doen. Ze wilden nog meer lachen in Medemblik. Met een stel enthousiaste vrienden werd stichting Get up Stand up opgericht. Eerst als doel om iedereen een podium te bieden om hun kunsten te vertonen.

Al snel kwamen er na diverse lokale helden ook meer bekende comedians naar Medemblik. Ons vaste Comedy adres is Café Brakeboer aan de Oosterhaven 30 te Medemblik. Ook organiseren wij al 10 jaar Dé ComedyKnight in Medemblik. Een soort van comedy kroegentocht. Men gaat naar drie verschillende locaties in Medemblik waar diverse comedians optreden. Een zeer succesvol evenement waar ruim 500 bezoekers plezier beleven!

Ria-Lina
Arie Koomen
Arjan Kleton
Esther van der Voort
Dolf Jansen

GET UP STAND UP

STAND-UP COMEDY

Over ons

Wil je meer weten over het fameuze Get Up Stand Up Team, kijk dan op deze pagina en ontmoet elke lid.

Stichting get up stand up

Bestuur stichting Getupstandup: Michel van Ophem, Ed Sluiters, Peter Commandeur, Peter Botman, Marcel Stroet, Bas Bruinsma en Johan Blokker.

KVK nummer : 37145641
Postadres:
Overtoom 7
1671BS MedembliK