Get Up Stand Up Presenteert:

COMEDY KNIGHT 2024

ComedyKnight Medemblik: Een feest van lachen en verbinding

Op 13 april 2024 keert ComedyKnight terug naar Medemblik voor zijn 11e editie, een avond die belooft een explosie van humor en gezelligheid te zijn. Dit festival, bekend als een hoogtepunt in de Nederlandse stand-upcomedy, brengt vijftien van de beste comedians samen, die klaarstaan om het publiek mee te nemen op een onvergetelijke reis vol humor.

Bijzonder aan ComedyKnight is de opzet met verschillende routes langs vijf locaties. Dit biedt bezoekers een gevarieerd programma, elke stop gevuld met unieke performances van topcomedians en een charismatische MC. Het is deze variëteit die zorgt voor een frisse en dynamische ervaring bij elke editie.

Meer dan alleen een comedyshow, is ComedyKnight een moment van samenkomen. In een tijdperk waarin digitale connecties overheersen, biedt het festival een warme, gezamenlijke ervaring die het publiek verbindt door de universele taal van de lach. Het is een herinnering aan de kracht van live entertainment en de onvervangbare waarde van persoonlijk contact.

We nodigen iedereen uit om deel te nemen aan deze viering van humor, talent, en gemeenschapszin. Mis de kans niet om deel uit te maken van een avond die niet alleen het hart verlicht met lachen, maar ook de geest voedt met een gevoel van verbondenheid. Bereid je voor op ComedyKnight Medemblik 2024, waar lachen de toon zet en saamhorigheid heerst.

GET UP STAND UP

STAND-UP COMEDY

Over ons

Wil je meer weten over het fameuze Get Up Stand Up Team, kijk dan op deze pagina en ontmoet elke lid.

Stichting get up stand up

Bestuur stichting Getupstandup: Michel van Ophem, Ed Sluiters, Peter Commandeur, Peter Botman, Marcel Stroet, Bas Bruinsma en Johan Blokker.

KVK nummer : 37145641
Postadres:
Overtoom 7
1671BS MedembliK