Het gaat weer Spetteren bij Café Brakeboer want 6 november aanstaande staat er weer een standup comedy avond gepland die verzorgd wordt door het inmiddels vermaarde GETUP STANDUP. Ook deze keer hebben we weer klinkede namen weten te boeken.

Adam Fields

De Londenaar die in Amsterdam rondwandelt. Niet als Easyjet weekendtoerist, maar als gerespecteerd, permanent bewoner. Hij observeert ons Nederlanders. Verbaast zich, verrast zich en verkneukelt zich. Want ondanks dat Adam al jaren hier woont, is hij toch een
echte Engelsman gebleven.
Op het toneel deelt hij zijn verbazing met het publiek, houdt hij mensen een spiegel voor. Zijn grote kracht ligt in de manier waarop hij de Nederlandse ervaringen beziet met zijn onnavolgbare Britse gevoel voor humor.

 

 

 

 Jasper Valstar

Na copywriting en bedrijfsjournalistiek is Jasper in 1999 het comedy podium opgeklommen. Jasper is een comedian van het eerste uur en inmiddels niet meer weg te denken uit de line-ups van de Comedy Explosion. Multi inzetbaar als zowel MC en headliner tijdens de vele comedy shows van de Comedy Explosion. Hierdoor is Jasper veelvuldig te zien in de thuisbasis van de Comedy Explosion, het Comedy Theater in de Nes. 

Aanmelden voor een optreden van zaterdag 6 november is nog mogelijk. stuur even een mail naar info@getupstandup.nl

Reserveren voorverkoop 6 november entree kaartje € 5,- via de mail of bel 06-13870439

Aan de deur bij Brakeboer €5,55

  

Getup Standup is een stichting die is voorgekomen uit een initiatief een vrienden groep uit Medemblik die meer lokaal talent een podium wilden bieden om hun kunsten te vertonen. In de jaren dat ze bestaan is dit aardig gelukt en per jaar worden ongeveer een 4 tot 6 tal optredens in de regio verzorgd. Het optreden van zaterdag 30 oktober  wordt weer het eertse optreden van dit seizoen.

Standup Comedy avonden bij Café Brakeboer zijn al enige jaren een groot succes en een plaatsje reserveren is zeker aan te bevelen. Zeker als je de lijst van comedians van één van de laatste avond bekijkt  want de line-up zag er spectaculair uit! Wat dacht u van namen als Dries Postma, Chris van den  Ende en Wouter Monden.

Aanmelden voor een optreden van zaterdag 6 november is nog mogelijk. stuur even een mail naar info@getupstandup.nl

Reserveren voorverkoop 6 november entree kaartje € 5,- via de mail of bel 06-13870439 Aan de deur bij Brakeboer €5,55