De eerste Getup Standup avond in café Brakeboer in Medemblik is een doorslaggevend succes geworden. De zeven deelnemers van de avond hebben hun beste beentje voorgezet en bereikten bij tijden een zeer hoog niveau. Hoogtepunt van de avond vormde het optreden van Michel van Ophem en Johan Blokker. Het is duidelijk te merken dat deze twee al meer ervaring in het cabaretwereldje hebben.

Bakker Hein ontpopt zich tot stand-uptalent
Bakker Hein Raat beet het spits af en ontpopte zich tot een ware stand-up comedian. Met het grootste gemak, alsof hij al jaren op het toneel staat, bracht hij zijn frustraties op zeer humoristische wijze. Hein zien we zeker terug.

Jongste deelnemer
Hjalmar Verdonschot uit Wervershoof, met 17 jaar de jongste deelnemer, is ook zo’n talent. Als je al op zo’n jonge leeftijd op die manier weet te overtuigen, dan kan het haast niet anders dan dat we hem ook vaker zullen zien.

Ook uit Zwaag komt talent
Jon van Diepen uit Zwaag wist de lachers op zijn hand met een parodie op ‘Groot’ Medemblik. Hij sloot de eerste helft van de avond op gepaste wijze af.

Muzikaal intermezzo breekt avond
Een buitengewoon stel buren. De buren (Gerard Dudink, Henk Lakeman en Bart Groenen) wisten te boeien met zeer grappige zelfgeschreven liedjes. Niet alleen humoristisch maar ook muzikaal goed voor een grandioos applaus.

Peter Botman overtuigt ook als MC
Ook Peter Botman wist zich gisteren moeiteloos te handhaven als Master of Ceremonie. Hij praatte de avond aan elkaar alsof het zijn dagelijks werk is. En dat is het niet. Hij verkoopt Toyota’s, en dat heeft ie geweten. Want hij werd door het duo Blokker en van Ophem op olijke wijze getypeerd.

Hoornse Kroegbaas
Hierna was de Hoornse kroegbaas Peter Ramaker aan de beurt. Hij werd geïnspireerd door het toilet in café Brakeboer.

Johan Blokker en Michel van Ophem
Zoals gezegd werd het hoogtepunt van de avond bereikt rond een uur of elf. Het optreden van Johan en Michel was perfect.

Gert Jan hekkesluiter
Gert Jan Schouten werd deze avond de hekkesluiter. Ook hij wist zich schijnbaar moeiteloos staande te houden op het toneel.

Al met al een bijzonder geslaagde avond. Voor herhaling vatbaar. Volg hiervoor deze website, want binnenkort zullen wij de koppen weer bij elkaar steken om tot een nieuwe datum te komen.