ComedyKnight 2018Op zaterdag 31 maart 2018 vindt alweer de achtste Comedy Knight plaats in het
centrum van Medemblik. Medemblik kent een rijke traditie op cabaret en stand-up comedy gebied. GetUpStandUp besloot daarom acht jaar geleden voor een ’grootstedelijke’ aanpak met het organiseren van de ComedyKnight.

Een ticket/route bestaat uit drie locaties, op ieder locatie staan 3 comedians.

Line-up Muziekcafé Brakeboer

Jeroen Leenders
Jeroen Leenders
Bio heb ik niet en alle vloggers moeten dood.
 Kim Schuddeboom
Kim Schuddeboom
Kim Schuddeboom heeft verrassende grappen die zij met veel overgave en geestdrift vertelt. De situaties waar zij zich in bevindt zijn chronisch ongemakkelijk, maar stiekum voor ieder herkenbaar. Kim is ontwapenend en speelt in het moment, geen avond is hetzelfde. Een blad voor de mond lijkt haar ideaal, maar goed, niemand is perfect.
MC: Badr Maghrani
MC: Badr Maghrani
Na het mislukken van zijn voetbal, DJ, poker en maatschappelijke carrière, was stand up comedy Badr’s allerlaatste kans om nog iets van zijn leven te maken. Deze carrière verloopt tot nu toe voorspoedig, want Badr heeft namelijk zowel de Jury als Publieksprijs van het Leidsch Cabaretfestival 2020 voor zichzelf weten op te eisen. De meningen van de kenners zijn verdeeld, maar waar ze het wel over eens zijn is de gouden toekomst die voor hem in het onbetaalde open mic circuit in het verschiet ligt.

Line-up Stadsbrouwerij Radboud

Adam Fields
Bio en foto volgt zsm
Kristel Zweers
Kristel Zweers
Kristel Zweers begon haar comedy carriere in 2001 en groeide uit tot een van de
headliners van het Comedy circuit. Ze toerde met 4 avondvullende programma’s door
Nederland en Belgie en was een van de vaste spelers van De Lama’s in 2004. Van
2013 t/m 2016 woonde Kristel in Singapore en wist haar success in het engels door te
zetten en toerde oa. door India, Maleisië, Indonesië, en Australië. In 2016 bracht ze haar
eerste engelstalige show naar de Fringe in Perth.
MC: Michel Krot
Bio en foto volgt zsm

Line-up Wapen van Medemblik

Harry Glotzbach
Harry Glotzbach
Stap in het comedy universum van Harry Glotzbach en laat je verrassen door zijn bizar grappige kijk op de wereld om hem heen. Harry gaat met elke realiteit aan de haal, improviseert er flink op los, maar blijft altijd geloofwaardig. Een bizar bezoek aan de Action, seksuele frustraties, vooroordelen over het hebben van rood haar, relatieruzies door tandpastadopjes, Yoga pogingen, de ondergang van de Panda, Steve Jobs in de hel, de hilarische pijn van het ouder worden, baantjes waar je je kapot voor schaamt, het komt allemaal aan bod met een flinke saus vileine humor eroverheen. En ook met zijn gitaar en zangstem weet hij elk publiek te bespelen.
Yunus Aktas
Bio en foto volgt zsm
MC: Cristian Pielich
MC: Cristian Pielich
De comedy show van Cristian Pielich is sterk autobiografisch, maar ook spot hij graag met de werkelijkheid, soms zelfs zo zeer dat het overgaat in absurdisme. Pielich is een unieke stand up comedian die op tal van plekken in het land optrad. Hij brengt gortdroge anekdotes en die wisselt hij af met scherpe oneliners en sterke improvisaties. Als de gelegenheid zich voor doet dan brengt ook graag een komisch gedichtje ter afwisseling.

Line-up Locals

Tom Sligting

Jorn van Dam
Jorn (1993) komt oorspronkelijk uit het alom bekende dorpje Midwoud en verhuisde in 2015 naar Amsterdam om zijn stand-upcomedy carrière wat meer schwung te geven.

Hij is een jongen die overal samenzweringen ziet en niet houdt van boorden aan zijn sweaters en interpunctie. Zijn grappen kenmerken zich als niet kenmerkend, zijn lengte is daartegen wel kenmerkend.

Mocht je hem in Toomler mislopen, dan kan je hem altijd vinden in zijn huis.

MC: ?
Bio en foto volgt zsm

Line-up Kraaienest

Wilco Terwijn
Bio en foto volgt zsm
Esther van der Voort
Esther van der Voort
Esther van der Voort komt uit Noordwijk, een keurige badplaats, en is de winnaar van de Internationaal Comedy Festival Rotterdam Talent Vakjury Award 2014.
Zij is een open boek en heeft geen geheimen. Veertig worden, scheiden, daten, opvoeden, instorten en weer opkrabbelen.
Het leven is keihard en pijnlijk. Tenzij je weigert het zo te zien natuurlijk.
Veertig is het nieuwe dertig, scheiden is een bevrijding en ach, dat opvoeden moet je ook niet zo serieus nemen. Zo kan het dus ook. . . . .
MC ?
Bio en foto volgt zsm